Din ekspert i kloakseparering

Er kloakproblemerne ved at overtage din hverdag?

Du kender måske til den trælse følelse af at skulle bekymre dig om dit kloaksystem - det kan føles som en evig hovedpine. Men det behøver det ikke at være. Med professionelle løsninger inden for kloakseparering, kan vi hos Nedergaard Entreprenør vende dine kloakudfordringer til en saga blot.

Vi arbejder med både erhverv og private, og vores højtuddannede team er specialister inden for branchen. Din tilfredshed er vores primære mål, og vi stræber altid efter at yde en service, der overstiger dine forventninger.

Vi holder til i Ullerslev, hvorfra vi kører ud til kloaksepareringer i Odense, Nyborg og resten af Fyn.

Få et uforpligende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakseparering – et skridt mod en grønnere fremtid

I en verden hvor miljøet spiller en stadig større rolle, er det vigtigt med løsninger, der tager højde for naturen. Vi er eksperter i kloakseparering og kan hjælpe med at minimere din påvirkning på miljøet, samtidig med at vi sikrer et optimalt fungerende kloaksystem. Vi er dit sikre valg, når det handler om at imødekomme fremtidens krav til kloaksystemer.

Med en kloakseparering bliver dit spildevand fra huset og regnen som falder i naturen adskilt. Spildevandet vil ryge til et rensningsanlæg, mens regnvandet vil ledes ud i naturen. En kloakseparering kan være en god ide, da det kan være svært for kloakken at holde til begge dele, det er derfor en fordel, hvis man vil undgå eventuelle oversvømmelser.

Ved at vælge os, får du både kompetente kloakmestre, og en samarbejdspartner, der tager dine bekymringer alvorligt. Vi er stolte af vores faglige stolthed, professionalisme og evnen til at levere løsninger, der holder i mange år. Vi er ikke kun din garanti for et velfungerende kloaksystem, men også for en problemfri proces, hvor dine bekymringer bliver taget alvorligt.

Få dit gratis, uforpligtende tilbud allerede i dag!

Vent ikke til problemerne vokser - tag skridtet nu. Kontakt os, så kommer vi ud og kigger på din opgave, og sammensætter en skræddersyet pris til dig og dit projekt. Mærk forskellen selv.​

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vores ydelser

Om Nedergaard entreprenør

CVR: 42490849

Hindemaevej 74, 5540 Ullerslev

Tlf.: 29 92 95 88

E-mail: ​casper@nedergaardent.dk

Bliv ringet op

​Har du brug for hjælp til dit projekt? Vi står altid klar! Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt